ABC Solutions

ABC Solutions

Varmista liiketoimintasi kilpailukyky ja
olet askeleen edellä.

Konsultointikokemus yli 100:sta kansainväliset vaatimukset täyttävästä johtamisjärjestelmästä.

Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. elintarviketeollisuus, elintarvikepakkausteollisuus, tukkukauppa, konepajat sekä B-to-B-palvelut.

Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden monipuolinen käytännön kokemus erilaisista liiketoiminnan ja laadunhallinnan kehitys-, koulutus- ja arviointitehtävistä. Kehittämisen kohteita: alihankintavalmistus, asiakastyytyväisyys, CRM, elintarvikehygienia, elintarviketurvallisuus, HACCP-periaatteiden soveltaminen, henkilöstön osaaminen, kunnossapito, jatkuva parantaminen, johtamisjärjestelmä, kunnossapitojärjestelmä, laadunhallintajärjestelmä, lainsäädännön seuranta, palvelun laatu, poikkeamien hallinta, sertifiointi, sisäinen viestintä, sisäiset arvioinnit, toiminnan asiakaslähtöisyys, toiminnan laatu, toiminnanohjausjärjestelmä, ERP, toimitusten laatu, tuotannon hävikit, tuotelaatu, työturvallisuus, yhteiskuntavastuu, ympäristöluvat, ympäristönsuojelu.

Seuraamme aktiivisesti lainsäädännön ja sertifioinnin kehittymistä elintarvikkeisiin, ympäristöön ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tunnemme syvällisesti standardeja ja niiden käytännön soveltamisen mm. ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 45001, FSSC 22000, BRC Food Safety, BRC Packing and Packing materials, BRC Consumer Products, BRC Storage and Distribution, BRC Agents and Brokers, IFS Food, IFS Wholesale / Cash & Carry, IFS Logistics, IFS Broker, IFS PACsecure.

Olimme Elintarviketeollisuusmessuilla Tampereella 13.-14.9.2017

Olimme NordicFood ja NordicPack -messuilla Tampereella 8.-10.10.2014.

ABC DElight logoABC Enviromental logoABC Maintenance logoABC QualityMatch logoTesting Lab logo

Hyödyt

Yli kahden vuosikymmenen kokemus johtamis-
järjestelmistä, 200 toimivaa ratkaisua

Yli 20 vuoden monipuolinen käytännön kokemus laadunhallinnan, elintarviketurvallisuuden ja ympäristöasioiden kehitys-, auditointi- ja koulutustehtävistä.

Yli 100 kansainvälisen standardin vaatimukset täyttävää johtamisjärjestelmää. Asiantuntijamme on ohjannut järjestelmien kehittämistä ja käyttöönottoa, varmistanut järjestelmien sertifiointivalmiuden sekä kouluttanut avainhenkilöt järjestelmän toteuttamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Valtaosa kehitetyistä johtamisjärjestelmistä on sertifioitu heti kehitysprojektin päättyessä.

Asiantuntijoillamme on yhteensä 12 vuoden käytännön kokemuskäytännön kokemus laatupäällikön tehtävien hoitamisesta suuryrityksissä, pk-yrityksissä ja mikroyrityksissä.

18 vuoden kokemus sertifiointilaitos Bureau Veritas Certification'in sopimusauditoijan tehtävästä. Asiantuntijoiltamme löytyy kansainvälinen ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 ja FSSC 22000 ja BRC Food johtavan auditoijan pätevyys.

Asiantuntijamme ovat seurannut HACCP-periaatteiden soveltamisen kehittymistä sekä ohjannut ja kouluttanut HACCP-periaatteiden käytännön soveltamista jo vuodesta 1994.

Hyödyt

Ota yhteyttä ja hanki toimivat ratkaisut

ABC Solutions Oy
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Y-tunnus 2529308-1

YHTEYSHENKILÖT

toimitusjohtaja Asko Mäyry
GSM 0400 791 748
sähköposti: asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

kehityspäällikkö Anni-Kaisa Stengård
GSM 044 242 0724
sähköposti: anni-kaisa.stengard(at)abcsolutions.fi

 

palvelupäällikkö Matti Taini
GSM 040 182 4474
sähköposti: matti.taini(at)abcsolutions.fi

 

 LinkedIn logo (LinkedIn.jpg)  ELY-keskus banneri (ELY_banneri.png)