Saatko parhaan hyödyn johtamisjärjestelmästäsi?

ABC QualityMatch

ABC-QualityMatch-paakuva1 (ABC-QualityMatch-0917-paakuva.jpg)

ABC QualityMatch jatkuvan parantamisen ohjelma

ABC QualityMatch on käyttäjäystävällinen ja markkinoiden monipuolisin web-pohjainen ohjelma laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmän toteuttamiseksi. Ohjelma soveltuu koko henkilöstön yhteiskäyttöön tehostaen jokapäiväistä toimintaan ja tehtävien hallintaa. ABC QualityMatch sisältää innovatiivisella tavalla integroidut laadunhallintatyökalut, jotka huomioivat eri henkilöstöryhmien tarpeet.

Ohjelma tarjoaa ratkaisut monenlaisiin johtamisjärjestelmän toteuttamisen ja dokumentoinnin haasteisiin. Ohjelman avulla suunnittelet ja aikataulutat erilaiset tehtävät ABC QualityMatch vuosikelloon. Vuosikello muistuttaa käyttäjiä avoimista tehtävistä. Tehtävien tulokset tallentuvat vaatimustenmukaisesti tietokantaan. Esille nousevat poikkeamat ja kehitystarpeet siirretään ohjelman raportointityökaluilla vastuuhenkilöiden käsiteltäviksi. Ongelmat ratkaistaan poikkeamien käsittelytyökaluilla - tarvittaessa juurisyyanalyysiä hyödyntäen. Ohjelma antaa tarvittavan tuen myös dokumenttien hallinnalle sekä osaamisen jatkuvalle parantamiselle.

Voit toteuttaa suunnittelemasi digiloikan jo nyt. Kynää ja paperia ei pian enää tarvita. Suunnitellaan toimivat ratkaisut yrityksesi hyödyksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jos kiinnostuit.

Ota yhteyttä ja hanki toimivat ratkaisut

ABC Solutions Oy
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Y-tunnus 2529308-1

YHTEYSHENKILÖT

toimitusjohtaja Asko Mäyry
GSM 0400 791 748
sähköposti: asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

kehityspäällikkö Anni-Kaisa Stengård
GSM 044 242 0724
sähköposti: anni-kaisa.stengard(at)abcsolutions.fi

 

palvelupäällikkö Matti Taini
GSM 040 182 4474
sähköposti: matti.taini(at)abcsolutions.fi

 

 LinkedIn logo (LinkedIn.jpg)  ELY-keskus banneri (ELY_banneri.png)