Onko elintarvikkeidesi turvallisuus kansainvälisten vaatimusten tasolla?

FSSC 22000, BRC, IFS -tuoteturvallisuusjärjestelmä

BRC ja IFS -tuoteturvallisuusjärjestelmä

FSSC 22000, BRC, IFS -tuoteturvallisuusjärjestelmä

Tunnista ja hallitse elintarvikkeiden vaarat kattavasti ja tehokkaasti. Täytä kansainväliset Private Label -elintarvikevalmistajan turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Varmista elintarvikkeen vaatimustenmukaisuus.

 

FSSC 22000-, BRC- ja IFS palveluitamme:

• kehittäminen sertifiointivalmiuteen, käyttöönottokoulutukset

• FSSC 22000 -standardien käytännönläheinen soveltaminen -koulutus (suomeksi/englanniksi)

• BRC Global Standard for Food Safety:2018 -standardin käytännönläheinen soveltaminen –koulutus (suomeksi/englanniksi)

• IFS Food:2017 -standardin käytännönläheinen soveltaminen –koulutus (suomeksi/englanniksi)

• BRC Global Standard for Packaging & Packaging Materials:2015 -standardin soveltaminen –koulutus (suomeksi/englanniksi)

• sisäisen auditoinnin koulutus

• erilaiset HACCP-ryhmän koulutukset

• HACCP vaarojen tunnistaminen ja arviointi

• elintarvikelainsäädännön seuranta

ISO 22000 on ensimmäinen elintarviketurvallisuuteen keskittyvä ISO -standardi. Standardin ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2005 ja viimeisin versio vuonna 2018. FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) on elintarviketurvallisuusvaatimuskokoelma, joka sisältää mm. seuraavat kansainväliset standardit: ISO 22000, ISO/TS 22002-1 ja FSSC 22000 lisävaatimukset. FSSC 22000 ja ISO 22000 -standardit ovat käytössä 154 maassa. Edellä mainittujen standardin käyttö on yleistynyt nopeasti elintarviketeollisuudessa.

BRC ja IFS ovat kansainvälisiä elintarviketurvallisuusstandardeja, joiden sisältämiä vaatimuksia käytetään yleisesti toimittaja-arviointien kriteereinä ja private label -tuotteita valmistavien yritysten toiminnan kehittämisessä. Sekä BRC että IFS standardit on tarkoitettu sekä kaupan että elintarviketeollisuuden omistamien elintarvikebrändien luotettavuuden varmistamiseen.

Brittiläinen vähittäiskauppajärjestö British Retail Consortium julkaisi kansainvälisen BRC -standardin vuonna 1998. British Retail Consortium Global Standard for Food Safety (BRC) -standardin uusin 8. versio julkaistiin vuonna 2018. BRC Global Standard'ien vaatimukset kattavat vähittäiskaupan hankintaketjun elintarvikevalmistuksesta varastointiin ja jakeluun. Standardi on käytössä noin 123 maassa. BRC standardiperhe sisältää joukon toimialakohtaisia standardeja: BRC Food Safety, BRC Packing and Packing materials, BRC Consumer Products, BRC Storage and Distribution, BRC Agents and Brokers, IFS Food, IFS Wholesale / Cash & Carry, IFS Logistics, IFS Broker, IFS PACsecure.

IFS Food -elintarviketurvallisuusstandardin julkaisi saksalainen (Handelsverband Deutschland, HDE) ja ranskalainen (Fédération des Entreprises du Commerce et de la Distribution, FCD) vähittäiskauppajärjestö vuonna 2003. IFS Food -standardin uusin 6.1 versio julkaistiin vuonna 2017. IFS Food Standard on käytössä noin 96 maassa.

Ota yhteyttä ja hanki toimivat ratkaisut

ABC Solutions Oy
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Y-tunnus 2529308-1

YHTEYSHENKILÖT

toimitusjohtaja Asko Mäyry
GSM 0400 791 748
sähköposti: asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

kehityspäällikkö Anni-Kaisa Stengård
GSM 044 242 0724
sähköposti: anni-kaisa.stengard(at)abcsolutions.fi

 

palvelupäällikkö Matti Taini
GSM 040 182 4474
sähköposti: matti.taini(at)abcsolutions.fi

 

 LinkedIn logo (LinkedIn.jpg)  ELY-keskus banneri (ELY_banneri.png)