Tukeeko kunnossapito liiketoiminnan tehokuutta ja kannattavuutta?

ABC Maintenance kunnossapito-ohjelma

Kunnossapito-ohjelma ABC Maintanance (kunnossapito_ohjelma.jpg)

ABC Maintenance kunnossapito-ohjelma

Panosta ydintoiminnan tuottavuuteen ja siirrä kunnossapito mobiiliksi. Suunnittele, toimi, viesti ja raportoi tehokkaasti loogisia työnkulkuja ja kerralla valmista -periaatetta hyödyntäen. Kiinteistön, työympäristön ja prosessien tekniikasta kannattaa pitää hyvää huolta, jotta investoinnit maksavat itsensä ja kannattavuudelle asetetut tavoitteet saavutetaan.

ABC Maintenance:

Mobiilistrateginsa jalkauttamisessa onnistuneet yritykset ovat osanneet hyödyntää moderneja mobiiliratkaisuja ydintoimintojensa uudistamisessa ja tehostamisessa. ABC Maintenance on pilvipalvelupohjainen kunnossapito-ohjelma, joka on kehitetty tukemaan pk-yritysten liikkuvaa kunnossapitotyöskentelyä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja loogiset työprosessit tehostavat huoltojen suunnittelua, huoltotapahtumia sekä toimintaa vikakorjaustilanteissa.

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja käytön oppii nopeasti. Meiltä saat tarvittavan tuen käyttöönottoon. ABC Maintenance kunnossapito-ohjelma on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon ammattilaisten kanssa. Kehitystyössä on huomioitu myös kansainvälisten standardien ja sertifiointien vaatimukset.

ABC Maintenance tarjoaa selkeän kanavan ja nopean käyttöliittymän yrityksesi kaksisuuntaiselle viestinnälle sekä organisaation sisällä, että organisaatiosta ulos. Huoltokohteen tietoihin pääset kiinni vaivattomasti tabletin tai älypuhelimen QR-koodilukijan avulla. QR-koodit nopeuttavat myös vikakorjauspyyntöjen ja kuvien tallentamista ohjelmaan. Varaosatilaukset pystyt lähettämään ohjelmasta nopeasti toimittajalle heti tarpeen ilmaantuessa. Raportointityökalut ja analyysit hyödyntävät tietokannan tarjoten luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan yrityksesi kunnossapidon nykytilanteesta ja kehityssuunnista.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mobiiliratkaisut kunnossapitonne hyödyksi.

Lisätietoa: Markku Ervasti 040 7159539 ja Asko Mäyry 0400 791748.

Ota yhteyttä ja hanki toimivat ratkaisut

ABC Solutions Oy
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Y-tunnus 2529308-1

YHTEYSHENKILÖT

toimitusjohtaja Asko Mäyry
GSM 0400 791 748
sähköposti: asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

kehityspäällikkö Anni-Kaisa Stengård
GSM 044 242 0724
sähköposti: anni-kaisa.stengard(at)abcsolutions.fi

 

palvelupäällikkö Matti Taini
GSM 040 182 4474
sähköposti: matti.taini(at)abcsolutions.fi

 

 LinkedIn logo (LinkedIn.jpg)  ELY-keskus banneri (ELY_banneri.png)